Bolyst på Kjerknesvågen

Langs Den Gyldne Omvei:

Det tar 12 minutter å kjøre E6 mellom Røra og Vist. Den Gyldne Omvei tar 8 minutter mer…. eller en dag, ei uke, en hel sommer, et helt liv… Og midt på finner du Kjerknesvågen!

Vi liker å si at vi bor på "Solsiden" - med solnedgang over Verran kl 2310 midtsommers!

Oppvekst

Vi har et trygt og godt oppvekstmiljø, med Lyngstad Skole og SFO, og Lyngstad barnehage!

"Oppvekstmiljøet her er preget av kvalitet, aktivitet og godt samarbeid. Samarbeidet med nærmiljøet er meget godt. Enhetens uteområde gir rikelige muligheter til aktiviteter både sommer og vinter. Her finnes lekeapparater, fotballbinge, cross-sykkelløype, gressbane, akebakke, ja, til og med en flott hoppbakke! Mulighetene for å drive med friluftsliv er også svært gode.

Foresattes engasjement og oppslutning om våre aktiviteter viser hvor mye barnehagen og skolen verdsettes enten ting skjer i den tradisjonelle åpningstiden eller på kveldstid."

Kilde: Inderøy kommune

Det er ingen tvil om at her er et trivelig sted å bo, og at bygdas egne ungdommer velger å etablere seg i hjembygda, ser vi som en bekreftelse på dette!

Aktiviteter

På Kjerknesvågen og ellers i kommunen er det et mangfold av muligheter for aktiviteter ute og inne, alt fra korsang til kampsport, ballspill, ski, kulturskole, hornmusikk, fiske og friluftsliv - og for ikke å glemme: Sjøfiske!

Kjerknesvågen Kai er ett av samlingspunktene i bygda, og her finner du folk uansett hvilken årstid du kommer hit!

Flytte til Kjerknesvågen?

Under mottoet "Gyllen oppvekst på Våja" (Dialekt for Kjerknesvågen, red.anm.) har flere grunneiere åpnet for kjøp av boligtomter for bygging av bolig! Ved å følge denne linken vil du finne en flyer om dette. Det er også klart for 15 nye boligtomter i et attraktivt område nært butikk, havneområdet og skolen! Mer om dette på Inderøy kommunes hjemmeside: http://www.inderoy.kommune.no/reguleringsplan-for-kjerknesvaagen-kunngjoering-av-vedtak.5503155-137926.html

Velkommen skal du være!