Bolyst på Kjerknesvågen

Langs Den Gyldne Omvei:

Det tar 12 minutter å kjøre E6 mellom Røra og Vist. Den Gyldne Omvei tar 8 minutter mer…. eller en dag, ei uke, en hel sommer, et helt liv… Og midt på finner du Kjerknesvågen!

Vi liker å si at vi bor på "Solsiden" - med solnedgang over Verran kl 2310 midtsommers!

Oppvekst

Vi har et trygt og godt oppvekstmiljø, med splitter ny barnehage,SFO og skole åpnet til skolestart 2022. I tillegg til moderne fasiliteter, finner du store uteområder med mange lekeaktiviteter, beliggende godt skjermet fra hovedvegen og med nærhet til skog og natur. Oppvekstsenteret ligger nordvest for Jætåsen boligfelt, og huser barn og elever fra både Kjerkensvågen, Utøy og Mosvik.

Foresattes engasjement i og rundt skolen følger selvfølgelig med til den nye skolen vår, og vi har fortsatt samfunnshuset som samlingspunkt i hjertet av grenda vår!

Det er ingen tvil om at her er et trivelig sted å bo, og at bygdas egne ungdommer velger å etablere seg i hjembygda, ser vi som en bekreftelse på dette!

Aktiviteter

På Kjerknesvågen og ellers i kommunen er det et mangfold av muligheter for aktiviteter ute og inne, alt fra korsang til kampsport, ballspill, ski, kulturskole, hornmusikk, fiske og friluftsliv - og for ikke å glemme: Sjøfiske!

Kjerknesvågen Kai er ett av samlingspunktene i bygda, og her finner du folk uansett hvilken årstid du kommer hit!

Flytte til Kjerknesvågen?

Det har de senere årene blitt bygd flere eneboliger og leiligheter i nærområdet,og det er stadig nye planer under utredning. Det kan også være muligheter for spredt boligbygging. Her anbefaler vi å ta kontakt med både kommune og grendelaget, for å sjekke muligheten dersom du er interessert!

Her er en link til Finn.no for dagsaktuelle tilbud: Bolig til salgs i Kjerknesvågen

Velkommen skal du være!